Ανακοίνωση παραλαβής αντιγράφων πτυχίων ανακήρυξης Ιουνίου 2021

Καλούνται οι πτυχιούχοι του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανακήρυξης Ιουνίου 2021, να προσέρχονται στη Γραμματεία του Τμήματος, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ (ημέρα υποδοχής φοιτητών) και ώρα 10:00-13:00 (στέλνοντας email στο : topa@panteion.gr, αναφέροντας Ονοματεπώνυμο και Α.Μ. και θα σας αποστέλλεται απάντηση με συγκεκριμένη ώρα για την προσέλευση), από την Τρίτη 30/11/2021, προκειμένου να παραλάβουν τα αντίγραφα πτυχίου τους.

Όσοι εκ των φοιτητών δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν και να προσέλθουν αυτοπροσώπως, θα μπορούν με δική τους χρέωση να αποστείλουν εταιρεία ταχυμεταφοράς να τα παραλάβει για λογαριασμό τους. Τα πτυχία δεν αποστέλλονται ταχυδρομικά από το πανεπιστήμιο. Για την παραλαβή απαιτείται: η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας σχετική εξουσιοδότηση εφόσον προσέλθει τρίτος για την παραλαβή προηγούμενη συνεννόηση μέσω email για αποστολή των αντίγραφων πτυχίων μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για το διάστημα κατά το οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν και τις μεμβράνες τους.

Από τη γραμματεία του Τ.Ο.Π.Α.

23 Νοεμβρίου 2021
COPYRIGHT © 2020. ALL RIGHTS RESERVED