ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 2019 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες 26-29/3 τ.έ. 46 φοιτητριών και φοιτητών του ΤΟΠΑ Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Π.Ε. καθώς και άλλων Πανεπιστημίων από την Ελλάδα και την Κύπρο, υπό την επιστημονική ευθύνη της κ. Βασιλικής ΔΕΛΗΘΕΟΥ, Τακτικής Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος.
Η δράση αυτή περιελάμβανε Επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (και σχετική ενημέρωση από Ανώτατα Στελέχη), Επίσκεψη στα Γραφεία της Commission (και σχετική ενημέρωση από παράγοντες), Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ (και σχετική ενημέρωση από τον Πρέσβη κ. ΣΕΚΕΡΗ και άλλα Ανώτατα Στελέχη), Επίσκεψη στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, Επίσκεψη στην Επιτροπή Περιφερειών, Επίσκεψη στα Γραφεία της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες και σχετική ενημέρωση από τον Σεβασμιότατο Αχαΐας Αθανάσιο, Επίσκεψη στο Parlamentarium και στο Σπίτι της Ευρώπης.
Επίσης, όσοι από τους Φοιτητές επιθυμούσαν, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Πανεπιστήμιο ULB και τη Βιβλιοθήκη του, προκειμένου να συλλέξουν υλικό και πληροφορίες.

Φωτογραφικό υλικό: φώτο-1  φώτο-2  φώτο-3  φώτο-4


54ο Συμπόσιο της Γαλλόφωνης Εταιρίας Περιφερειακής Επιστήμης (ASRDLF) και 15ο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Περιφερειακής Επιστήμης (ERSA-GR)  “Cities and Regions in a Changing Europe: Challenges and Prospects”  -  Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.asrdlf2017.com/en